mijn atelier


Mijn atelier is in vlaardingen-centrum
Informatie over studio Fatamorgana
Ik werk daar iedere dag aan mijn eigen schilderijen, en denk na over het maken en creeren van leuke leerzame workshops die ik zou willen geven.
Toen ik hier 13 jaar geleden begon, hield ik mij voornamelijk bezig met het geven van verschillende decoratieve techniek workshops, zoals marmeren houten en het oud maken van meubeltjes(deze workshops geef ik nog steeds trouwens) Intussen zijn er heel veel verschillende workshops bij gekomen.en kreeg ik verzoeken om muurschilderingen te maken, dat begon goed te lopen en ik mocht de muren van verschillende restaurants beschilderen.
Sinds die tijd geef ik hier nu ook workshops in (trompe l'oeil)muurschilderen. En heb een instruktieboek geschreven, Stap voor stap muurschildergids voor beginners.

Op een dag zag ik bij een vriend Bob Ross op TV, spoedig begon ik elke week te kijken, en realiseerde me dat deze techniek een echte aanwinst zou kunnen zijn voor mijn leerlingen.Ik behaalde mijn diploma's. sinds die tijd heb ik ook nog het Bloemen certificaat gehaald in de Bob Ross techniek, en nu ook van de tv schilder te zien op ( omroepMax elke maandag tussen 15:30-16:00 uur )Dit diploma heb ik in Duitsland gehaald in oktober 2012.

Als kunstenaar getraind, kan niemand begrijpen dat ik Bob Ross lessen geef, maar ik zie het anders..

Weet je, ik ontmoet veel mensen die graag zouden willen schilderen maar er gewoon niet aan toekomen of niet durven uit angst dat het allemaal fout gaat. Met deze techniek kan men in ieder geval een begin maken met schilderen en te leren hoe je olie verf kan gebruiken wil men meer dan de Bob Ross tchniek, dan is dit een hele goede stap naar regulier schilderen. je kunt ook heel goed de technieken integreren,maar wil je met de Bob Ross techniek doorgaan is dit natuurlijk ook prachtig. Alles is prima. Schilderen is voornamelijk kijken,technieken kun je leren en toepassen daar waar je wilt.
Zolang je maar plezier in het schilderen hebt!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten